30/10/08

Torreta de quatre

Durant la processó del 16 d'octubre, aconseguírem descarregar un torreta de quatre altures.

Era la primera vegada que la realitzaven i per això era molt important per a nosaltres aconseguir alguna prova gràfica d'este fet.

Ara per fi la tenim, i gràcies a l'amic Jordan, ningun incrèdul tornarà mai a posar en dubte la nostra fita.


Ara ens toca consolidar i a per la de 5.

19/10/08

IV Aplec de Muixerangues del País Valencià.


La Muixeranga de Carcaixent participà al quart Aplec de Muixerangues del País Valencià que es va celebrar el 18 d'octubre a Algemesí.

En esta edició, ens limitàrem a col·laborar amb els companys de les colles de La Nova, Sueca, La Safor, Els Negrets i Els Locos de L'Olleria.

Enhorabona a totes les colles pel gran espectacle muixeranguer i el bon ambient que vivírem a la plaça Major d'Algemesí.

Esperem retrobar-nos el pròxim any a L'Olleria, esta vegada sí, amb les nostres pròpies construccions.

17/10/08

La Muixeranga a la processó.

La Muixeranga de Carcaixent ha participat de nou a la processó de la Mare de Déu d'Aigües Vives. Després de vora noranta anys, les construccions humanes tornaren a lluir als carrers del nostre poble.
M oltes gràcies a tots els ciutadans , per la seua rebuda i el seu suport, que ens ajuda a continuar creixent i millorant.

PD: Anirem ampliant el recull de fotos i vídeos. Agrairiem molt a totes aquelles persones que enregistraren alguna de les construccions que ens les facilitareu per poder publicar-les a la web.

Un amic ha penjat un vídeo al Youtube: http://es.youtube.com/watch?v=2WETd9n-x_U